Natur, heste og rideterapi

Manuskriptet er nu afleveret til forlaget, og bogen udkommer i marts. Jeg har været skriver og altmuligdame i bogprojektet, men læs her et lille uddrag af, hvad psykolog Gerd Weber og specialpædagog Marie-Louise Demant selv siger om deres rideterapi-praksis og den uddannelse, de tilbyder: “Det er en holistisk tilgang, vi har til hestene og til den helbredelse, de tilbyder. I samværet med dem bliver vi kropsligt sansende helt opmærksomme samtidig med, at vi er vågne og bevidste om empati og samhørighed med den omgivende natur. Det har betydet, at mange svære opgaver i vores liv er blevet løst på en mere kærlig og livfuld måde.
Bogen henvender sig til alle, der er glade for natur og heste, og som er interesseret i naturens og hestenes helbredende kræfter.
Faguddannede personer, der arbejder med menneskers livskvalitet og helbredelse, og som inddrager heste i dette arbejde, vil kunne have stor glæde af bogen, der er fyldt med afprøvede metoder, der bliver støttet af videnskabelige undersøgelser”.